הסטודיו של מיכל
 

 


הסטודיו של מיכל תוכנן ועוצב ע"י האדריכל כפיר וקס, ונבנה ע"י "קבוצת בוץ - בנייה טבעית". 

     


הסטודיו נבנה תוך התחשבות מקסימאלית בסביבה ומתוך כך מאפשר אימון יוגה בחלל טבעי ובאווירה בריאה ונעימה. האסתטיקה של הסטודיו נובעת מהשימוש בחומרים טבעיים ובשיטות בנייה מסורתיות.

         
 
יישומים אקולוגיים בסטודיו –
·   אוורור טבעי מיטבי.
·   תאורה טבעית מיטבית.
·   נוחות תרמית בכל עונות השנה.
·   חיסכון באנרגיה (עלויות קירור וחימום).
·   99% שימוש בחומרים טבעיים.
·   צמצום פסולת ומחזור חומרי בנייה.
 
קירות הסטודיו הבנויים עץ, קש, במבוק וטייח אדמה מספקים בידוד משופר ויחד עם זאת הינם קירות נושמים המווסתים את הלחות בחלל. הרצפה הינה רצפת אדמה טבעית המספקת תחושה ייחודית של חיבור עמוק לקרקע. החלונות והדלתות עשויים עץ אשר תורם לבידוד. הצמחייה שמקיפה את הסטודיו מספקת אוויר נקי ונוף ירוק הנשקף מהחלונות. 
 לוגו בוץ 2 copy.jpg
                                                

 

 

לייבסיטי - בניית אתרים